Bent u nieuwsgierig wat er zoal in Atelier Creatuurtje te doen is dan is daar op de zondagen 8 en 15 september een goede gelegenheid voor.

Op zondag 8 september 2019 exposeren enkele cursisten hun werk en worden  er ook objecten te koop aangeboden.
Ook eigen werk is te zien en te koop.

Op zondag 15 september 2019 is het atelier open tijdens de Open Monumentendag. Het oude schoolgebouwtje waar het atelier gehuisvest is, is dan wel geen monument, maar het thema van Open Monumentendag 2019 is: “Plekken van Plezier”. Een benaming die zeer zeker past bij mijn atelier. Door jong en oud wordt er al jaren met veel plezier in een ontspannen sfeer met diverse materialen gewerkt en wordt creativiteit gestimuleerd. Voor mij zelf is het dé plek waar ik alles kan vergeten en heerlijk bezig zijn.
Op 15 september zijn ook enkele cursisten aanwezig en laten u graag zien waar zij mee bezig zijn. Wilt u zelf wat proberen dan is daar ook de gelegenheid voor onder het genot van een kopje koffie of thee.

Fijn u daar te ontmoeten!

    een trotse cursist tijdens de expositie in 2017