Symbool-web2
facebook twitter linkedin 
Nieuwsbrief atelier Creatuurtje
Beste vrienden, kennissen en cursisten,
Het nieuwe jaar 2022 is nog heel pril en dan is het nog oppassen dat het goede jaartal getypt wordt!

Maar allereerst wil ik iedereen een heel goed jaar toewensen, met vooral een goede gezondheid, en dat we weer wat meer kunnen en mogen in verband met Corona.
De start met de activiteiten op creatief gebied op de thuisbasis met cursisten, jong en oud, in september 2021 is goed gegaan en dat is mede te danken aan de enorme hulp van iedereen. Daar ben ik iedereen héél erg dankbaar voor.
Door Corona kan alles maar op heel kleine schaal plaatsvinden en zijn de kindergroepjes soms ook even stop gezet. Maar ook de nieuwe situatie thuis heeft zijn beperkingen en zo bestaat de groepsgrootte voor de ruimte aan de tafel uit 3 personen. Klein maar fijn zullen we maar zeggen. De afgelopen maanden is wel gebleken dat iedereen het zo prima vindt en dat de gezelligheid er niet door wordt beïnvloed.
Ik mag mij ook gelukkig prijzen dat er altijd nog een uitwijkmogelijkheid bestaat als ik voor een workshop met een groter gezelschap, bij een oud cursist en goede kennis bij haar thuis, van een prima locatie gebruik kan maken.
En zo ga ik zeker ook het nieuwe jaar in met het volste vertrouwen dat een gedwongen verandering ook zijn positieve kanten kan hebben. Waar een wil is, is een weg!

Een creatief nieuw jaar!

Myriam

Welkom op de thuisbasis van atelier Creatuurtje.
20161026_151253
MailPoet