Of ze nu komen als vast groepje een keer per maand of voor een verjaardagsfeestje, het blijft een feest. En na zo’n 2 uur gezellig knutselen, kletsen en bij de meiden het giechelen niet te vergeten, gaan ze altijd weer tevreden en trots naar huis met hun knutselwerkjes. Na die 2 uur suizen mij de oren, staat de kamer op z’n kop en ben ik blij dat er eerst met de hond even een rondje gemaakt kan worden. Maar een voldaan gevoel wordt er ook altijd aan over gehouden. Het is oergezellig en ik blijf er (hoop ik) jong bij.
Bij een verjaardagsfeestje kan de feesteling van te voren aangeven wat er gemaakt gaat worden, want voorbeelden zijn er genoeg na al die jaren.
Maar ook bij de speciale vakanties van de Wigwam of de Ronald McDonaldkindervallei was ik vaak aanwezig om daar het creatieve deel van een programma te begeleiden. Heel speciaal en o zo dankbaar was het om daar een aandeel in te mogen leveren.

De kosten voor de vaste kindergroepjes: 1 keer per maand: € 5 voor 2 uur, inclusief fris, een koekje en knutselmateriaal.
De kosten voor een kinderfeestje van maximaal 6 kinderen, zijn vanaf € 10 voor 2 uur, inclusief fris, een koekje en knutselmateriaal en voor de jarige een presentje.

helemaal in haar nopjes