De uitdaging om nieuwe materialen en technieken uit te proberen was er als kind al en dat houdt deze hobby ook zo spannend en levendig. Door verschillende materialen in één object te combineren krijgt het beeld vaak net iets extra’s.

Zo zijn de laatste jaren, en zeker in de tijd van het huren van een atelierruimte , de mogelijkheden uitgebreid. Door het atelier was ik beter instaat om anderen enthousiast te maken voor de diverse creatieve uitingen. Want voor thuis, zoals ik dat zeker zo’n  20 jaar had gedaan, was deze hobby uit zijn voegen gebarsten. Helaas kwam hier na 10 jaar een einde aan, en ging ik thuis weer verder zoals ik begon.

Ook het verwerken van “waardeloos” materiaal heeft een bijzondere uitdaging. Dat pas ik dan ook bij voorkeur toe bij de kinder-knutselgroepjes.

Met plezier ondersteun en adviseer ik uw wens om voor een bijzondere gelegenheid iets te (laten) maken, zoals bijvoorbeeld een “geboorte object” voor in de voortuin, een kraam- of jubileum cadeau.

Graag geef ik op de volgende pagina’s een indruk van de diverse mogelijkheden: brons, keramiek, glas, vilt, mergel, speksteen, textielverharder, mozaïek.